Ooglidcorrectie met ilift behandeling

i-lift

Met een i-lift operatie kan ook uw gezicht er weer jong en fris uitzien.

Heeft u dat ook, u bent goed uitgeslapen maar uw ogen spreken anders. De donkere en gezwollen oogleden maken dat uw gezicht er moe en oud uitziet.

Dat heeft u niet verdient, u past namelijk altijd zo goed op uzelf. Met een i-lift ingreep kan ook uw leven compleet veranderen, omdat via i-lift overtollig weefsel voor altijd wordt verwijderd. Dit betekent dat ook u er weer jong en gezond er uit kunt zien.

Naast het feit dat i-lift voor deze cosmetische verandering goede resultaten geeft, kan i-lifting ook het gezichtsvermogen verbeteren. Dit omdat rimpels en huidplooien een verstorende blik op de wereld kunnen geven en met i-lift kunt u dat ook eenvoudig laten verhelpen.

Uitgezakte oogleden verdwijnen met i-lift!

Een i-lift operatie betekent dat u onder narcose wordt gebracht waarna de chirurg aan de slag gaat. I-lifting is namelijk een precies werkje waar dan ook drie uur aan wordt besteed, echter veelal kunt u dezelfde dag ontslagen worden van de polikliniek. Gedurende de ingreep maakt de chirurg een incisies ter plaatse van de wimper en ooglid plooi. Vandaar uit wordt het te veel aan vetten, huid en spieren verwijderd. Nadat over de incisie één en ander is dichtgenaaid ziet u snel resultaat. Nadat u hersteld bent heeft u die uitgezakte oogleden niet meer. Na de procedure kunnen ook uw oogleden er snel mooi, jong en strak uitzien.

Risico’s i-lift

Het is verstandig dat u zich laat informeren omtrent de operatieve handeling bij i-lifting. Daartoe kunt u een gesprek aanvragen bij uw poliklinische i-lift chirurg zodat u weet waar u aan toe bent. De operatie heeft enige consequenties op uw ogen en oogleden. Het kan af en toe voorkomen dat u na de ingreep dubbel of onscherp ziet, echter gewoonlijk verdwijnt dit. De risico’s zijn dan verder bij een goed uitgevoerde i-lift ingreep ook zeer beperkt. Met i-lift kunnen uw hangende oogleden dan ook snel worden verwijderd zodat u ook weer een jong gezicht heeft. Overweegt u dan ook om uw oogleden te behandelen laat u dan door een i-lift specialist informeren.

Strakke jonge oogleden

De i-lift procedure is geslaagd en er zijn geen complicaties opgetreden. U herstelt snel van de ingreep omdat de operatie slechts een beperkt deel van uw gezicht betreft. Na een paar dagen kunt u ook alles net als gewoon doen. Door de verwijdering van overtollig weefsel zijn in principe uw oogleden kleiner gemaakt met weinig body zodat de oogleden er strak uitzien. En u kunt van het strakke resultaat langdurig genieten omdat het een blijvend resultaat is. U kunt er dus langdurig op een duurzame manier van genieten. Daarmee staat u dus meer zelfverzekerd in het leven en dat merkt u zowel in uw privéleven als in uw werkende bestaan.

Snel weer naar huis

Na de i-lift ingreep is het gewoonlijk dat u bijkomt, echter u kunt zonder complicaties dezelfde dag naar huis. Dat is wel zo mooi en praktisch. Het beste resultaat laat zich echter zien indien u met uw handen van uw ogen afblijft. Indien u in uw slaap snel naar uw ogen grijpt dan kunnen wij u oog bescherm kapjes voorschrijven zodat het prachtige resultaat blijft zoals het is bedoeld. Na een paar dagen voelt u zich geweldig en zien uw ogen door de i-lift ingreep er jong en strak uit. Een prachtig resultaat. Wilt u ook uw hangende oogleden laten strak trekken, doe dit dan effectief middels een simpele i-lift ingreep.

Copyright 2019 verzorging-huid.nl