Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling nemen

Door een gezichtsbehandeling te laten doen voorkomt u dat uw gezichtshuid vroegtijdig ouderdomssymptomen vertoont. Door de huid van uw gezicht goed te verzorgen blijft deze gezonder en wordt uw huid minder snel oud.

Bij een gezichtsbehandeling wordt de huid van uw gezicht goed gereinigd en wordt hij behandeld om de conditie van uw huid te verbeteren. Naast dat een gezichtsbehandeling goed is voor de poriën en huid van uw gezicht is het ook erg ontspannend en gaat uw huid er fit en gezond uitzien.

We hebben maar 1 huid en hier moeten we dus goed voor zorgen. Als we regelmatig wat aandacht aan onze huid besteden dan blijft deze in een goede conditie. Als u een verzorgde huid heeft dan voelt u zich vaak stukken gezonder ook wordt u minder snel ziek, naast dat u zich beter kunt weren tegen ziekten met een gezonde huid, oogt u ook een stuk gezonder als uw huid gezond en verzorgd is.

Een gezichtsbehandeling is niet iets wat alleen maar voor vrouwen is, mannen gaan wel minder voor een gezichtsbehandeling maar ook voor mannen is het goed om te doen.

Basis gezichtsbehandeling

Als u naar een schoonheidsspecialist gaat dan kunt u een gezichtsbehandeling laten doen. Wij raden aan om uw gezicht minimaal eens per maand te laten behandelen, op deze manier bent u verzekerd van een gezonde gezichtshuid. Bij een standaard gezichtsbehandeling wordt uw gezichtshuid gescrubd en gepeeld, hierdoor haalt u alle dode huidcellen van uw gezichtshuid af. Als uw gezicht is gescrubd en gepeeld dan is uw gezichtshuid gladder, zachter en uw poriën gaan meer openstaan.

Nadat uw huid gescrubd en gepeeld is wordt er een crème op uw gezicht aangebracht, doordat uw poriën beter opstaan kan de crème ook beter in uw huid worden opgenomen. Dan kunt u eventueel nog een masker krijgen om eventuele huidproblemen op te lossen. Als u een masker krijgt dan stelt de gezichtsspecialist een crème samen met de stoffen er in die uw gezichtshuid tekort komt. Nadat u uw behandeling heeft gekregen schrijft de gezichtsspecialist u meestal nog een dag en nacht crème voor die u op uw gezicht kunt blijven smeren.

Juiste gezchtscrème kiezen

Als u een gezichtsbehandeling gaat laten doen bij een gezichtsspecialist dan krijgt u meestal een crème mee naar huis of een crème aanbevolen die u moet gaan gebruiken. Om het effect van uw gezichtsbehandeling goed tot zijn recht te laten koen, dient u tussen uw gezichtsbehandelingen in dagelijks een gezichtscrème gebruiken. Als u al een gezichtscrème gebruikt dan kunt u deze blijven gebruiken als u die prettig vindt.

Gezichtsspecialist

Ook kan u de voorgeschreven crème van de gezichtsspecialist kiezen, als u een bepaalde huidaandoening heeft dan kunt u hier een speciale crème voor kopen. In de winkel waar u uw gezichtscrème gaat halen kunt u ook altijd goed advies krijgen over de verschillende crèmes voor uw gezicht. Het is van groot belang dat u uw huid dagelijks zelf blijft verzorgen tussen de gezichtsbehandelingen in.

Copyright 2019 verzorging-huid.nl