Creme nivea

Inhoud

Crème Nivea

Waarvoor wordt de crème gebruikt?

De crème van Nivea is een huidverzorgende crème die het gehele jaar door gebruikt kan worden. Het is een vochtinbrenger waardoor u een zachte en mooie huid krijgt. Uw handen, gezicht en hele lichaam kunt u verzorgen met één crème! Dat is natuurlijk ideaal. De crème bevat Eucerit, dat is een uniek hydraterend bestanddeel die uw huid erg goed zal doen. Optimale verzorging makkelijk mee te nemen in een handig blikje.

Voor wie is de crème bedoeld?

De crème van Nivea wordt door vele mensen gebruikt in alle leeftijdsgroepen. Iedereen heeft er belang bij. Heeft u een droge, vette of normale huid? De crème van Nivea is bestemd voor alle huidsoorten. De crème trekt snel in de huid en laat geen vlekken na op uw kleding. Schoonheid in een handomdraai. Ook de geur spreekt vele mensen aan, de zachte frisse geur van de crème, niet te opvallend en toch prettig.

Hoe wordt de crème aangebracht?

U kunt zoals eerder besproken de crème gebruiken voor heel uw lichaam. Maak uw huid ontspannen, zacht en soepel. Neem wat crème in de hand, wrijf dit zachtjes tussen de handen zodat de crème aangenaam warm wordt, daarna kunt u de crème aanbrengen daar waar u wilt. Door ronddraaiende bewegingen te maken op uw huid wordt de huid zacht gemasseerd en de crème wordt geleidelijk in de huid opgenomen. U ontspant hiermee uzelf én uw huid tegelijkertijd, een heerlijk momentje voor uzelf. U zult merken dat de crème snel in de huid trekt en geen vettig gevoel nalaat.

Waar is de crème van Nivea te koop?

In alle drogisterijen vindt u een eigen schap van Nivea waar u op uw gemak de producten kunt bekijken. De medewerkers kunnen u altijd helpen als u vragen heeft. U kunt ook de website van Nivea bezoeken, daar staat precies de informatie die u wilt weten over alle producten van Nivea. Tevens heeft Nivea een klantenservice. Elke werkdag van 9:00 tot 17:00 uur kunnen de Nivea-experts uw vragen beantwoorden. U heeft ook de mogelijkheid om een vraag te stellen via het reactieformulier die op de website van Nivea staat.

Wat zijn de meningen van de crème van Nivea?

  • “Dat Nivea geen dierproeven doet en de positieve reactie die ik hoor is voor mij een doorslag geweest om de crème te gaan gebruiken.”
  • “Ik had altijd een droge huid, maar sinds ik de crème gebruik is dat als sneeuw voor de zon verdwenen."
  • “De crème is lekker betaalbaar en werkt prima!”

Vele positieve reactie, maar nu wordt ook beweerd dat de crème van Nivea haargroei zou veroorzaken op het gezicht. Dit is echter niet waar. Crèmes hebben weliswaar invloed op de huid, maar de verzorgingsproducten bereiken het onderhuidsbindweefsel niet en op die manier kan er geen stimulerende werking ontstaan voor haargroei. De producten van Nivea kunnen gluten bevatten en is daarom niet geschikt voor personen die daar overgevoelig voor zijn. Als u niet weet of u overgevoelig bent voor één van de producten van Nivea kunt u altijd in de drogisterij aan een medewerker informatie erover vragen.

Copyright 2019 verzorging-huid.nl